Tilaustaulut

TEETÄ UPEA MAALAUS RISKITTÄ

 

 

 

 

 

VOIT TEETTÄÄ SINULLE MUOKATUN TAULUN TOIVEIDESI MUKAAN MISTÄ TAHANSA DECOARTIN TAULUSTA. TAI VOIT TILATA SUORAAN VALMIISTA VAIHTOEHDOISTA.

Decoartin tilaustaulu maalataan aina alusta alkaen juuri sinulle.

Voit ostaa tilauksesta maalattavan taulun joko valitsemalla suoraan verkkokaupan valmiista kokovaihtoehdoista, tai voit teettää mittatilaustyönä mistä tahansa Decoartin valikoiman taulusta muokatun taulun, missä koossa tahansa, mahdollisten muiden toiveidesi kera.

Mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi saat sinulle maalatusta taulusta aina kuvan hyväksyttäväksi. Pienet muutokset maalaukseen ovat tässä vaiheessa maksuttomia.

Voit lisäksi teettää maalauksen mittatilaustyönä omasta valokuvasta tai mistä tahansa kuvasta. Toimitusaika kaikille tilaustauluille on yleensä 4-6 viikkoa tilauksesta.
Kaikilla tilaustauluilla on 100 % tyytyväisyystakuu – sinulla on 30 päivän palautusoikeus.

KUN TEETÄT SINULLE MUOKATUN TAULUN

Muokatun taulun hinta on samaa tasoa kuin verkkokaupan valmiissa vaihtoehdoissa, jollet tarvitse suurempia muutoksia tauluusi. Taulun hinta muodostuu maalauksen koosta, siihen käytetyistä materiaaleista ja työajasta. Katso hintaesimerkkejä eri kokoisista tilaustauluista täältä.

Kun haluat teettää Decoartin taulumallin pohjalta muokatun maalauksen, on sinulla useita vaihtoehtoja omannäköisen taulun rakentamiseksi. Voit ensinnäkin valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan taulun koon. Lisäksi voit muuttaa mallitaulun värejä tai jättää joitakin elementtejä pois. Voit teettää yksittäisestä taulusta moniosaisen tai moniosaisesta yksiosaisen. Voit toivoa tiettyä maalausjälkeä, esimerkiksi sileää, rouheista paksua, tai muita maalaustekniikoita.

NÄIN TILAAT MUOKATUN TAULUN:
1. Pyydä tarjous joko lähettämällä tarjouspyyntö täällä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@decoart.fi Tarjouspyynnössä kerro sen Decoartin taulun koodi, josta haluat maalauttaa sinulle muokatun taulun, taulun haluttu leveys ja korkeus ja mahdolliset muut toiveesi sekä yhteystietosi.
2. Saat sähköpostiisi kuvankäsittelyohjelmalla muokatun luonnoksen toivomistasi muutoksista. Luonnosta voidaan tarvittaessa korjailla toivomaasi suuntaan. Kun olet hyväksynyt luonnoksen, aloitetaan taulun maalaus.
3. Maalauksen valmistuttua saat siitä valokuvan hyväksyttäväksesi. Tässä vaiheessa pienet muutokset maalaukseen ovat vielä mahdollisia ilman lisämaksua.
4. Valmis maalaus toimitetaan meille, pingotamme sen puukehikkoon ja varustamme ripustuslangalla. Nyt taulu on valmis toimitettavaksi ilmoittamallasi tavalla.
5. Taulu maksetaan yhdessä tai kahdessa erässä ennakkoon. Tilaamallasi taululla on 30 päivän palautusoikeus.