Maalaus omasta kuvasta

Kuvaus

TEETÄ MAALAUS VALOKUVASTA TAI MUUSTA KUVASTASI

 

Valokuva
Valokuva
Maalaus valokuvasta. Koko 60x50 cm. Hintaluokka 320-380 euroa
Maalaus valokuvasta. Koko 60×50 cm. Hintaluokka 320-380 euroa

 

 

 

 

 

 

 

 

VALOKUVASTA MAALATTU MUOTOKUVA TAI MAISEMA ON ARVOKAS MUISTO JA SUOSITTU LAHJAIDEA. VOIT TEETTÄÄ MAALAUKSEN MYÖS MUUSTA KUVA-AIHEESTA.

Ikuista kaunis muisto tai tunnelma teettämällä käsin kankaaalle maalattu taideteos valokuvastasi. Valokuvasta saa näyttävän, maalatun taideteoksen myös lahjaksi. Suosituimpia aiheita ovat olleet muotokuvat sekä ihmisistä että lemmikeistä, maisemat, rakennukset, veneet ja vanhat taulut.

Voit maalauttaa taulun myös mistä muusta kuvasta tahansa. Sopivaa aihetta voit etsiä esimerkiksi Googlen kuvahaulla.

 

MAALAUSTA VOIDAAN MUOKATA TOIVEIDESI MUKAAN. PIENET MUUTOKSET EIVÄT VAIKUTA HINTAAN.

 

Ehkä haluat taulustasi mahdollisimman lähellä alkuperäistä kuvaa olevan maalauksen. Taiteilijan kuvastasi maalaama taulu on oma itsenäinen taideteoksensa, ei suora kopio. Niinpä pienet poikkeamat alkuperäiseen kuvaan verrattuna kuuluvat asiaan käsityön merkkinä.

Maalaus voidaan muokata kuvasta poikkeavaksi toiveidesi mukaan. Haluat ehkä muuttaa värejä tai jättää jotakin kuvassa näkyvää pois. Pienehköt muutokset eivät vaikuta hintaan.

Voit teettää kuvastasi myös kaksi- tai useampiosaisen taulun yhden yksittäisen taulun sijaan.

 

PYYDÄ TARJOUS! LÄHETÄ MEILLE KUVASI JA KERRO MINKÄKOKOISEN MAALAUKSEN HALUAT. SAAT MAALAUKSESTA KUVAN HYVÄKSYTTÄVÄKSI.

 

Lähetä sähköpostilla valokuva tai muu kuva-aihe jpg- tai pdf -tiedostona meille osoitteeseen info@decoart.fi. Kerro minkä kokoisen taulun haluat valokuvasta maalattavan ja mahdolliset muut toiveesi. Kuvan on oltava riittävän suuri ja hyvälaatuinen, jotta taiteilija voi käyttää sitä maalauksen mallina.

Tarjouspyyntösi perusteella lähetämme sinulle hintatarjouksen. Maalauksen hinta vaihtelee koon ja siihen tarvittavan työn mukaan. Maksutapa sovitaan tilauskohtaisesti.

Kun maalaus on valmis, saat siitä kuvan sähköpostiisi. Tässä vaiheessa pienet muutokset maalaukseen ovat vielä mahdollisia ilman että se vaikuttaa hintaan.

Valmis maalaus pingotetaan tukevaan, 3,5 cm syvään puukehikkoon ja siihen kiinnitetään ripustuslanka. Maalaus jatkuu reunojen yli, joten taulua ei tarvitse kehystää. Jos kuitenkin haluat kehystyttää taulun, kerro se meille tilatessasi.

Taulu on ripustusvalmis yleensä 4-6 viikon päästä tilauksesta. Voit myös tilata taulun suoraan kotiisi tai muuhun osoitteeseen.

Kysy lisää eri mahdollisuuksista, autamme mielellämme!

 

SINULLA ON 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS 100%:N TYYTYVÄISYYSTAKUULLA

 

Jos et ole tyytyväinen sinulle maalattuun tauluun, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Lue lisää palautusmahdollisuudesta verkkokaupan sopimusehdoista.

 

Valokuva

 

Maalaus valokuvasta. Koko 60×50 cm. Hintaluokka 320-370 euroa.

 

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta

 

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalaus valokuvasta
Valokuva

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta

 

 

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta

 

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta

 

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta

 

 

 

 

 

 

 

Valokuva
Maalaus valokuvasta